Povestea Noastră

PortAlumin

Cu mai mult de 500 de modele disponibile, PortAlumin produce o gamă foarte largă de porți din aluminiu. Indiferent dacă preferați modele de ultimă oră sau tradiționale, avem o soluție în catalogul nostru care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Designul estetic și tehnic al porților noastre înseamnă că acestea se pot adapta la orice stil arhitectural. Produsele noastre sunt personalizate la alegerea culorii și a specificațiilor tehnice.

Atemporale: linii drepte, curbe tradiționale, ascunse sau semi-deschise, linia Timeless conține toate marile clasice.

Modern: unghiuri drepte, linii curate, personalizabile, posibilitatea de a amesteca culori și materiale (lemn și aluminiu, de exemplu), cu linia Modernă puteți crea poarta potrivită pentru dvs.

Tradițional: inspirată de porțile de fier forjat ale patrimoniului arhitectural al Franței, linia tradiționala aduce lux în casa ta. Toate porțile noastre pot fi acționate cu motor, cu operatori standard sau cu versiuni integrate, aproape invizibile.

De asemenea, avem numeroase accesorii pentru operator, inclusiv interfon, videofon, control acces prin Internet, deschidere prin telefon, stâlpi din aluminiu și capace pentru cabluri de prag.

Telefon:

0743 575 899

Munca noastră

Peste 100 de proiecte mari și mici sunt finalizate. Este o încercare de a lucra cu efort și pasiune

Email

contact@portalumin.ro portalumin@gmail.com

DECLARAȚIA DE VIZIUNE ȘI MISIUNE

Conectarea lucrurilor, totul este despre oameni.

Valorile noastre

La Toulousaine, producătorul principal de porți și garduri din Franța, are o gamă largă de porți din aluminiu de vârf, din care puteți alege, fabricate 100% în Franța.

De ce suntem diferiți?

În calitate de colegi antreprenori, înțelegem nevoia de spațiu care să ofere confortul spațiului dumneavoastră de acces în curtea locuinței sau la serviciu.