4 metri

Poartă culisantă

Poarta culisantă de 4m îți oferă siguranță și intimitate în timp ce potrivește spațiile tale exterioare pentru a se potrivi stilului tau.

GARANȚIILE NOASTRE DE CALITATE ȘI SECURITATE

Păstrați-vă casa în siguranță de privirile indiscrete și asigurați-vă proprietatea în siguranță cu poarta glisantă motorizată de 4 m de la PortAlumin. Fabricată din aluminiu, poarta este ușoară și rezistentă la coroziune.

O serie de dispozitive asigură că casa ta va rămâne în siguranță și în siguranță: detectarea obstacolelor la deschidere, un sistem de ghidare anti-lift pentru a proteja împotriva furtului și un videofon pentru identificarea vizitatorilor.

OPERAȚI POARTA CULISANTĂ DE LA DISTANȚĂ

Selecția noastră de mecanisme de deschidere vă va ușura viața cu sistemele lor de deschidere la distanță (unitate montată la sol sau motor integrat în coloană). O reglare simplă poate fi utilizată pentru a selecta deschiderea parțială pentru acces pe jos sau cu bicicleta.

Puteți opera poarta de la distanță nu doar cu unitatea de telecomandă, ci și folosind telefonul mobil prin aplicațiile noastre:

  • Tydom (Delta Dore)
  • Tahoma (Somfy)
  • Axibox (La Tolousaine)
AVANTAJELE PORȚILOR CULISANTE

Cu poarta culisantă de 4 m, nu vei pătrunde pe alee și vei elibera spațiu pentru deschiderea porții. Există două tipuri de configurație – un canat sau două foi – astfel încât să puteți personaliza poarta perfect pentru a se potrivi mediului dumneavoastră.

În plus, puteți opta pentru varianta autoportantă, fără șine, care are mai multe avantaje: este soluția ideală pentru instalațiile în care urmele ar fi îngrămădite rapid cu zapadă, frunze moarte sau pietre mici; economisește bani la lucrările de construcție necesare pentru montarea pistei; iar designul este elegant.

SE POTRIVEȘTE CU DESIGNUL SPAȚIULUI TĂU EXTERIOR

Porțile noastre vin în modele asortate atractive, astfel încât să puteți crea stilul care vi se potrivește cel mai bine.

Există porți cu linii drepte pentru a da acel aspect modern sau forme curbate, cu umplutura ajurată sau uni în funcție de gradul de intimitate dorit, precum și forme și culori originale pentru un stil extrem de personalizat… orice este posibil!

Modelele repetate, culorile și hublourile înseamnă că poți coordona designul porții tale glisante de 4 m cu ușile tale de garaj!