INTELIGENT, CONTEMPORAN ȘI STILAT

Poartă culisantă motorizată

Deschizându-se rapid cu o telecomandă, poarta glisantă motorizată vă oferă confort și siguranță în fiecare zi.

DESCHIDERE DE LA DISTANȚĂ

Poarta culisantă motorizată PortAlumin poate fi comandată de la distanța cu ajutorul unei telecomenzi sau cu telefonul dumneavoastră prin următoarele aplicații:

  • Tydom (Delta Dore)
  • Axibox (La Tolousaine)
  • Tahoma (Somfy)

Cu o durată de viață mai mare decât poarta batantă, cele două motoare ale noastre pentru porți culisante îți garantează rezistență și longevitate.

Motor Invizibil

Deschidere rapidă și design elegant TOTEM-ul este un motor integrat în stâlp pentru un design elegant al porții tale. Deschiderea sa rapidă (1 metru/6 secunde) și cutia sa ușor accesibilă pentru întreținere îți asigură un confort în fiecare zi.

Motorizare la sol

Motorul clasic al porții culisante este instalat la sol. Oferă toate avantajele pe care le poate oferi automatizarea: telecomandă, deschidere parțială pentru pietoni, dispozitiv de detectare a obstacolelor.

Avantajele porții culisante motorizate:

O economie de spațiu pentru spațiul tău în aer liber

Datorită debitării laterale, porțile culisante ajută la economisirea spațiului în zona dumneavoastră exterioară.

Este posibil să se configureze o deschidere parțială pentru a facilita trecerea pe jos sau cu bicicleta și pentru a economisi investiția pentru o ușă portabil.

Porțile culisante pot fi cu una sau două foi și se pot adapta la toate mediile.

CALITATE ȘI SIGURANȚĂ

Mai multe dispozitive garantează siguranța locuinței tale: dispozitiv de detectare a obstacolelor, sistem de ghidare anti-ridicare, pentru a te proteja împotriva efracției.

Întreținere simplă, aluminiul vă asigură o mare robustețe și rezistență la coroziune. De aceea garantăm porțile noastre 10 ani.

OPȚIUNEA CANTILEVER

Am dezvoltat și varianta de culisare cantilever, sistem fără șină sau roată pentru zone expuse (zăpadă, frunze moarte sau pietricele) al căror avantaj este acela de a fi integrat fără lucrări de zidărie.

OBȚINE DESIGNUL TĂU

O posibilitate imensă de stiluri vă permite să găsiți un design care să se potrivească casei dvs.: Atemporal, Modern, Tradiție.

Multe variante de forme, carcase și culori sunt disponibile pentru a vă satisface toate dorințele!