Rezistență bună la acoperire

Lăcuire Quailcoat

Lăcuirea de către La Toulousaine a gamei de produse pentru porți este conformă cu eticheta strictă Qualicoat. În acest fel, avem capacitatea de a oferi o garanție de 10 ani pentru ultimul tratament al suprafeței noastre.

CE ESTE ETICHETA QUALICOAT?

Eticheta Qualicoat este o cerință contractuală dezvoltată pentru termolăcuirea secțiunilor din aluminiu, și în special pentru componentele porților din aluminiu.

Cerințele organizației Qualicoat variază de la procese de lăcuire, până la lacuri permise în program, teste, timpi de pregătire… Pulberile și substanțele chimice utilizate în timpul tratamentului de lăcuire sunt, de asemenea, sever testate și controlate.

Lăcuirea Qualicoat este ultimul pas, care vine imediat după selectarea profilelor de aluminiu de calitate, și un tratament amănunțit al suprafeței realizat cu diferite atacuri acide, urmat de clătirea și uscarea cu aer cald a profilelor.

Urmând diferiții pași supravegheați de cerințele Qualicoat, PortAlumin îndeplinește și cerințele de reglementare Qualimarine și Seaside.

GARANȚIILE, LĂCUIREA CU PUDRE DE QUALICOAT

Procesul integral presupune lăcuirea porților noastre, realizată pe liniile noastre automate de fabricație. Așa obținem cea mai bună calitate, vopsind poarta asamblată (și nu componentele înainte de asamblare). Consecința acestui management riguros al proceselor de tratare a suprafețelor și de lăcuire este:

  • O gamă mare de culori și texturi
  • O finisare perfectă a suprafeței
CUM SĂ ÎNTREȚII POARTA TA DE ALUMINIU TERMOLĂCUIT

Pentru a rămâne cu un aspect perfect al porții dumneavoastră prescriem curățenii regulate (frecvența curățeniilor depinde de mediul în care este instalată poarta).

  • Curățarea ușoară a porții cu un amestec de apă și detergent moale (de exemplu, lichid de rufe)
  • Urmează o clătire temeinică cu apă curată
  • Încheiați cu o ștergere cu un șervețel curat și absorbant