ELE SUPORTĂ TESTUL TIMPULUI

Porțile atemporale

Aflați mai multe despre porțile noastre cu balamale sau glisante Timeless și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine spațiului dumneavoastră exterior din cele 5 linii ale noastre: Horizon, Harmony, Intimitate, Discreție și Acces.

horizon
HORIZON - Design complet microperforat cu șipci sau tuburi, această linie atemporală adaugă o notă de eleganță și clasă porților și gardurilor tale. Îți evidențiază grădinile, aleile și parcurile.
HARMONY - Blat microperforat cu bază solidă: un amestec perfect de intimitate și deschidere. Un adevărat clasic, echilibrul potrivit între eleganță și armonie urbană.
INTIMACY - Placare simplă cu șipci orizontale, verticale sau unghiulare, un stil deosebit de modern și elegant: această linie vă oferă dumneavoastră și familiei dumneavoastră intimitate și siguranță.
discretion
DISCRETION - Cu o față de umplere simplă rezistentă la vânt, această serie oferă echilibrul perfect între HARMONY și INTIMACY.
Acces
ACCESS - Această linie este concepută pentru a vă optimiza investiția.

Porțile noastre sunt supuse unui proces de vopsire cu pulbere imediat după asamblare pe linia noastră automată, oferind o garanție a calității de durată.
Stăpânirea totală a proceselor de tratament și vopsire termică cu pulbere asigură consistență și oferă o mare diversitate de culoare și textură.

O EXPERTIZĂ UNICĂ ȘI BREVETATĂ
SISTEM DE MONTAJ MECA’CLAV®

Proiectate pentru a rezista, soluțiile PortAlumin folosesc tehnologia MECA’CLAV®, sporind rigiditatea perfectă a cadrului fără a modifica designul produsului.

FIABILITATE

Principiul nostru de asamblare inovator și patentat asigură o fixare impecabilă în timp.

ROBUSTEŢE

Bazat pe profile cu mai multe camere, sistemul Méca’Clav® oferă porților noastre atât rezistență excepțională, cât și cele mai elegante linii de pe piață.

MOTORIZARE: CONFORT DE ZI CU ZI
POARTĂ BATANTĂ

Acționați poarta direct din interiorul vehiculului sau din casa dvs., însăși definiția confortului.

  • Brațe articulate
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor
POARTĂ GLISANTĂ

Funcționarea porții culisante oferă pietonilor, bicicliștilor și automobiliștilor un acces perfect adaptat vieții lor de zi cu zi.

  • Deschidere parțială pentru acces pietonal
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor

Avantajele porților din aluminiu: