Beneficiile gardurilor pentru piscine

Gardurile de piscină PortAlumin: produsul perfect care combină liniștea și estetica.

Gardurile de piscină de la PortAlumin sunt adaptate tuturor tipurilor de situații, fie într-un mediu public sau privat. În plus, și datorită gamei sale extinse, gardurile pentru piscină de la PortAlumin se bucură de o versatilitate uimitoare.

Gardurile se vor potrivi minunat în mediul tău, potrivindu-se cu dorințele tale foarte personale. În plus, PortAlumin oferă cu gardurile sale pentru piscină o selecție de 26 de culori diferite.

GARD DIN BARE

Model cu bare

Balustradele constau dintr-un cadru umplut cu bare verticale de 15 x 25 mm distanțate la 95 mm între bare. Stilul său clasic îi oferă capacitatea de a se amesteca în mod natural cu fundalul.

GARD DE PISCINĂ VOPSIT

Model vopsit

Amestecă culoarea perfectă cu balustrada ta vitrată și face-ți strălucitoare piscina datorită mai multor culori propuse.

SIGURANȚA ÎNTÂI!

Respectând standardul strict AFNOR NFP 90-306.

Înălțime: 1225 mm (Sigilat și pe platină).

Distanța dintre podea și fundul balustradei:

  • Stâlp sigilat: 90 mm
  • Stâlp pe platină: 90 mm
  • Spațiu între bare: 95 mm

Pentru a face acest lucru mai sigur, dimensiunile interzic copiilor să traverseze balustrada. În plus, balustradele sunt realizate din elemente personalizate, vin și cu stâlpi din aluminiu (un material etern) care pot fi distanțați la maxim 2m.

UȘĂ PIETONI

În conformitate cu standardele de siguranță și pentru a o face mai sigură, ușile pietonale de la PortAlumin sunt echipate cu un sistem automat de închidere, care necesită 2 operațiuni consecutive pentru a se debloca. Informații obligatorii: instrucțiuni, referință producător, sfaturi de siguranță.
De asemenea, ușa portieră poate fi livrată cu stâlpi din aluminiu.

 În plus, și cu dorința de a ne adapta produsele tuturor, lățimea ușii portlet oferă acces persoanelor aflate în scaun (1100 mm lățime de trecere pentru 1300 mm distanță centrală, stâlpi inclusiv).

BENEFICIILE BALUSTRADELOR PENTRU PISCINE
  • Un produs veșnic datorită aluminiului său, un material care nu ruginește
  • O strălucire clar vizibilă de lungă durată datorită stratului de pulbere de înaltă rezistență (eticheta europeană QUALITYCOAT Marine Quality)
  • O întreținere mult prea ușoară care necesită doar apă cu săpun
  • Datorită unui ansamblu mecanic inovator fără sudură, în caz de șoc, elementul deteriorat poate fi înlocuit
  • Estetica : Modelul cu bare este lucrare deschisă & Transparență totală pentru modelul vitrat
  • O instalare simplă cu panouri de blocare
  • O garanție de 10 ani