3 metri

Poartă culisantă

Poarta culisantă de 3 metri de la PortAlumin – care este ideală pentru o utilizare mai limitată – vă va face casa sigură, precum și că rămâne privată.

O POARTĂ PERFECTĂ PENTRU INTRĂRI MICI

Poarta glisantă motorizată de 3 m nu arată doar bine: este, de asemenea, extrem de funcțională și practică, oferindu-vă și proprietății dumneavoastră un plus de siguranță și intimitate.

Poarta glisează lateral, făcând o alternativă bună pentru economisirea spațiului în grădina dvs., deoarece nu va invada aleea dvs. atunci când este utilizată.

Porțile culisante vin în două configurații posibile, cu sistem cu unul sau două canape – alegerea vă aparține, în funcție de tipul de deschidere dorit și de preferințele dumneavoastră estetice.

Poarta are un sistem de deschidere parțială reglabil, astfel încât să o poți personaliza pentru a se potrivi tuturor nevoilor tale, fie că mergi cu mașina, cu bicicleta sau pe jos.

Această caracteristică, care înseamnă că puteți economisi la prețul unei uși portabile, este, de asemenea, soluția perfectă pentru proprietățile în care intrarea este prea mică pentru a instala o poartă și o ușă.

POARTĂ CULISANTĂ CU O SINGURĂ FOAIE
POARTĂ CULISANTĂ CU DOUĂ FOI SIMETRICE
POARTĂ CULISANTĂ CU DOUĂ FOI ASIMETRICE
OPERAȚI POARTA CULISANTĂ DE LA DISTANȚĂ

Mecanismele de deschidere pentru porțile noastre culisante de 3m îți vor face viața de zi cu zi mai ușoară.

Există două opțiuni: mecanismul de deschidere Totem, care se contopește în designul modern al porții, sau mecanismul de deschidere montat la sol.

Puteți opera poarta de la distanță nu doar cu unitatea de telecomandă, ci și folosind telefonul mobil prin aplicațiile noastre:

  • Tydom (Delta Dore)
  • Tahoma (Somfy)
  • Axibox (La Tolousaine)
OPȚIUNE DE AUTOSUSȚINIERE

Regiunea în care locuiți suferă de ninsori abundente? Sau se adună frunze și pietre mici pe aleea ta?

Am dezvoltat poarta autoportabilă pentru a rezolva aceste probleme: acest sistem fără șine înseamnă că nu va mai trebui să curățați șina în mod regulat pentru a menține poarta să funcționeze fără probleme.

Această opțiune are avantajul suplimentar de a evita lucrările de construcție necesare instalării unei șine.

O MULȚIME DE AVANTAJE

Aluminiul este mai rezistent la schimbările de temperatură decât lemnul, PVC-ul sau oțelul.

Cu o gamă largă de culori și forme, veți găsi fără probleme poarta care să se potrivească stilului casei dvs.: linii drepte sau curbe, o umplutură solidă sau ajurată sau poate un amestec de lemn și metal… alegerea este într-adevăr la latitudinea dvs.!

Dispozitivul de ghidare anti-ridicare – echipat standard – împreună cu sistemele opționale de videotelefon sau interfon reprezintă prima linie de apărare pentru a vă face casa în siguranță.