5 metri

Poartă culisantă

Ușurează-ți viața de zi cu zi cu poarta culisantă de 5 m de la PortAlumin. Poarta este perfectă pentru intrări mai mari: poate fi acționată dintr-una sau din ambele părți și adaptată pentru a se potrivi mediului dumneavoastră.

CEA MAI BUNĂ SOLUȚIE PENTRU TERENURI SPAȚIOASE

Poarta culisantă de 5 m de la PortAlumin este potrivită în special pentru intrări mai mari. De asemenea, am proiectat poarta cu două foi, astfel încât să o puteți deschide și mai rapid până la o lățime de 7 m.

Dacă preferați un sistem fără șine, poarta autoportabilă este perfectă pentru dvs.! Această configurație pune capăt problemei zăpezii, a frunzelor sau a pietrelor mici care aglomerează calea de jos – și înseamnă, de asemenea, că puteți evita lucrările costisitoare de construcție care v-ar putea deteriora terenul.

POARTĂ CULISANTĂ CU O SINGURĂ FOAIE
POARTĂ CULISANTĂ CU DOUĂ FOI SIMETRICE
POARTĂ CULISANTĂ CU DOUĂ FOI ASIMETRICE
OPERAȚI POARTA CULISANTĂ DE LA DISTANȚĂ

Datorită sistemului său de telecomandă, mecanismul de deschidere pentru porțile noastre culisante de 5 m face viața de zi cu zi mai ușoară. Ai putea opta pentru Totem – cu un mecanism de deschidere invizibil integrat în designul porții – sau un mecanism de deschidere montat la sol.

Acum vă puteți acționa poarta nu doar folosind telecomandă, ci și cu telefonul mobil sau tableta folosind următoarele aplicații compatibile:

  • Tydom (Delta Dore)
  • Tahoma (Somfy)
  • Axibox (La Tolousaine)

Pentru pietoni sau biciclete, o reglare simplă vă permite să vă deschideți parțial poarta.

MECANISM DE DESCHIDERE AUTOMAT INVIZIBIL

MECANISM AUTOMAT DE DESCHIDERE MONTAT LA SOL

FĂ-ȚI CASA MAI SIGURĂ

Vă garantăm că locuința dumneavoastră va fi mai sigură și mai privată cu poarta culisantă de 5m.

Poarta respectă standardele în vigoare în prezent, fiind dotată cu detecție obstacole și sistem anti-ridicare. Telefonul de intrare audio și video înseamnă că puteți identifica vizitatorii pentru o mai mare liniște sufletească.

POARTA TA CULISANTĂ: DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI ATRACTIVĂ

Porțile noastre sunt fabricate din aluminiu și vin cu o garanție de 10 ani care asigură că sunt robuste și rezistente la coroziune. Este un punct de mândrie pentru noi să lucrăm nu doar la calitatea produselor noastre, ci și la aspectul lor estetic și îți îndeplinesc toate dorințele!

Toate porțile noastre din aluminiu sunt disponibile într-o gamă largă de modele cu peste 500 de modele în trei linii diferite: Atemporal, Modern și Tradițional.

Sunt disponibile și în umpluturi, forme și culori asortate. Alegerea vă aparține – veți alege liniile moderne și cele mai recente tendințe sau farmecul de altădată?

Porțile noastre sunt, de asemenea, proiectate pentru a se potrivi cu ușile noastre de garaj, astfel încât să puteți asorta și armoniza zonele dumneavoastră exterioare.