STIL & FARMEC

Porțile tradiționale

Aflați mai multe despre porțile noastre tradiționale cu balamale sau glisante și găsiți-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu exteriorul dvs. din două linii, cu sau fără arcuire.

Apropiat din punct de vedere estetic de fierul forjat real, am păstrat procesul tradițional de fixare a arcadelor în spatele tijelor.
Aspectul fierului forjat, cu toate avantajele aluminiului: această linie veșnică îți îmbunătățește spațiul exterior cu caracter, eleganță și farmec.

Porțile noastre sunt supuse unui proces de vopsire cu pulbere imediat după asamblare pe linia noastră automată, oferind o garanție a calității de durată.
Stăpânirea totală a proceselor de tratament și vopsire termică cu pulbere asigură consistență și oferă o mare diversitate de culoare și textură.

O EXPERTIZĂ UNICĂ ȘI BREVETATĂ
SISTEM DE MONTAJ MECA’CLAV®

Proiectate pentru a rezista, soluțiile PortAlumin folosesc tehnologia MECA’CLAV®, sporind rigiditatea perfectă a cadrului fără a modifica designul produsului.

FIABILITATE

Principiul nostru de asamblare inovator și patentat asigură o fixare impecabilă în timp.

ROBUSTEŢE

Bazat pe profile cu mai multe camere, sistemul Méca’Clav® oferă porților noastre atât rezistență excepțională, cât și cele mai elegante linii de pe piață.

MOTORIZARE: CONFORT DE ZI CU ZI
POARTĂ BATANTĂ

Acționați poarta direct din interiorul vehiculului sau din casa dvs., însăși definiția confortului.

  • Brațe articulate
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor
POARTĂ GLISANTĂ

Funcționarea porții culisante oferă pietonilor, bicicliștilor și automobiliștilor un acces perfect adaptat vieții lor de zi cu zi.

  • Deschidere parțială pentru acces pietonal
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor

Avantajele porților din aluminiu: