INTELIGENT, CONTEMPORAN ȘI STILAT

Porțile moderne

Aflați mai multe despre porțile noastre moderne cu balamale sau glisante și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine spațiului dumneavoastră exterior din cinci linii elegante: Creation, Intuition, Arpeggio, Accord și Melody.

ACCORD - Deosebit de moderne, aceste caneluri distanțate de 250 mm aduc un design elegant spațiului tău exterior.
CREATION - Ajurate, umplute simple sau personalizate, aceste modele moderne dau putere și caracter spațiilor dumneavoastră exterioare.
INTUITION - Cu sistemul nostru de panouri din tablă metalică interschimbabile, îți poți da drumul imaginației și îți poți personaliza stilul.
MELODY - Joacă-te cu materialele și combină lemnul și aluminiul pe un cadru drept.
ARPEGGIO - Această linie vine într-o mulțime de combinații posibile. Înfrumusețați-vă spațiul exterior elegant cu potrivirea perfectă.

Porțile noastre sunt supuse unui proces de vopsire cu pulbere imediat după asamblare pe linia noastră automată, oferind o garanție a calității de durată.
Stăpânirea totală a proceselor de tratament și vopsire termică cu pulbere asigură consistență și oferă o mare diversitate de culoare și textură.

O EXPERTIZĂ UNICĂ ȘI BREVETATĂ
SISTEM DE MONTAJ MECA’CLAV®

Proiectate pentru a rezista, soluțiile PortAlumin folosesc tehnologia MECA’CLAV®, sporind rigiditatea perfectă a cadrului fără a modifica designul produsului.

FIABILITATE

Principiul nostru de asamblare inovator și patentat asigură o fixare impecabilă în timp.

ROBUSTEŢE

Bazat pe profile cu mai multe camere, sistemul Méca’Clav® oferă porților noastre atât rezistență excepțională, cât și cele mai elegante linii de pe piață.

MOTORIZARE: CONFORT DE ZI CU ZI
POARTĂ BATANTĂ

Acționați poarta direct din interiorul vehiculului sau din casa dvs., însăși definiția confortului.

  • Brațe articulate
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor
POARTĂ GLISANTĂ

Funcționarea porții culisante oferă pietonilor, bicicliștilor și automobiliștilor un acces perfect adaptat vieții lor de zi cu zi.

  • Deschidere parțială pentru acces pietonal
  • Telecomandă
  • Dispozitiv de detectare a obstacolelor
INOVAȚIE ȘI PERSONALIZARE
PERSONALIZARE ADEVĂRATĂ

Prin ani de cercetare și dezvoltare, La Toulousaine a reușit să industrializeze măiestria tradițională, făcând fiecare poartă unică. Tu creezi, noi construim.

Tehnologia noastră exclusivă vă permite să transformați cele mai imaginative idei în realitate. Dacă doriți să faceți o declarație sau să exprimați o pasiune, vă puteți folosi poarta ca mijloc de comunicare.

VEZI VIAȚA ÎN PLINĂ CULOARE

Liniile noastre Intuition, Arpeggio și Melody vă permit să combinați diferite nuanțe. Fie pentru o diferență subtilă sau pentru un contrast puternic, nu ezitați să alegeți opțiunea noastră în două tonuri.

MATERIALE NOBILE

Lemnul a revenit. Căldura sa este inegalabilă și se îmbină frumos cu aluminiul. Un favorit al pasionaților de arhitectură, combinația dintre lemn și aluminiu este întotdeauna un pariu sigur.

Avantajele porților din aluminiu:​